درباره دانشگاه آزاد اسلامی واحد هوراند

دانشگاه آزاد اسلامی مرکز هوراند در سال 1385 با همت اهالی شریف و نماینده محترم شهرستان های هوراند - کلیبر و خداآفرین در مجلس شورای اسلامی جناب آقای ارسلان فتحی پور به ریاست آقای ارشد بیانی با جذب 35 نفر دانشجو در رشته برق الکتروتکنیک، مقطع کاردانی پیوسته زیر نظر واحد کلیبر تاسیس گردید. در سال 1386 رشته های حسابداری و امور مالی و مالیاتی در مقطع کاردانی ناپیوسته تصویب، و اقدام به جذب دانشجو در رشته های مزبور گردید.

در سال 1387 با اجاره ساختمان اوقاف و امور خیریه شهرستان تبریز واقع در خیابان امام خمینی هوراند فضای مناسبی برای فعالیت های آموزشی و اداری خود ایجاد، و سیستم آموزشی سیدا 4 و سیستم مالی در دانشگاه راه اندازی گردید.

در سال 1388 رشته کامپیوتر- نرم افزار تصویب و دانشجویان علاقمند به رشته کامپیوتر توانستند در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز هوراند مشغول به تحصیل شوند. همچنین آقای کیقباد دانشیان در مورخه 1388/10/02 به ریاست دانشگاه تعیین گردید.
در مورخه 1389/04/03دانشگاه آزاد اسلامی مرکز هوراند طبق صورتجلسه ای با حضور مسئولان ارشد واحد کلیبر و اهر از واحد کلیبر منفک شده و زیر نظر واحد اهر قرار گرفت.

در سال 1390 با عنایت ریاست عالیه دانشگاه آزاد جناب آقای دکتر جاسبی با جذب دانشجو در 3 رشته حسابداری، برق الکترونیک، و کامپیوتر- نرم افزار در مقطع کارشناسی پیوسته به صورت آزمونی موافقت به عمل آمد.

در سال 1390 اینترنت پر سرعت ( IDSL ) در دانشگاه راه اندازی و همچنین دانشگاه مجهز به سیستم اتوماسیون اداری ( paperless ) گردید.

در سال 1392 دانشگاه به سایت کامپیوتری،کارگاه مهندسی عمران و برق تجهیز گردید

در سال 1392 وب سایت دانشگاه طراحی گردید و انتخاب واحد دانشجویان به صورت اینترنتی انجام می گیرد

درسال 1393 بعد از 6 سال برای کارکنان مجوز قرارداد کار معین اخذ گردید

در سال 1394 دانشگاه به دستگاه صدور کارت دانشجویی و دستگاه صدور ژتون تجهیز گردید همچنین در این سال مجوز فعالیت بسیج دانشجویی و بسیج اساتید برای دانشگاه صادر گردید

انتظار می رود با حمایت هیات رئیسه محترم واحد اهر و سایر مسئولان ذیربط و نماینده محترم منطقه هوراند و مسئولان زحمت کش شهرستان هوراند در راستای ارتقای کمی و کیفی مرکز آموزشی هوراند گام های موثری برداشته شود و بارغه های امید رشد و توسعه در جمیع حوزه های مرتبط با دانشگاه از ناحیه تشکیل پرونده هیئت علمی ، تامین زمین مناسب جهت تاسیس ساختمان آموزشی و اداری در این مرکز در پرتو همت و تلاش تمامی مسئولان زده شود .